Bărcuța Colorată – Un nou eveniment pentru copii și părinți la Maritimo

barcuta colorata - maritimo constanta mai 2015Mi s-a adus la cunoștință că Asociația Civicum Voluntaris în parteneriat cu Centrul comercial Maritimo Shopping Center (plus AYG România, Inspectoratul Școlar Județean, Radio Constanța și Avon România) organizează un eveniment cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Acest eveniment se numește “Bărcuța Colorată” și îi îndeamnă pe elevii din clasele 0 – IV să-și folosească imaginația pentru a construi bărcuțe din hârtie. Cu această ocazie, părinții acestor elevi își vor aminti de propria lor copilărie și sunt invitați să se destindă și ei într-o asemenea activitate frumoasă și creativă.

Micuţii trebuie să realizeze bărcuţele din hârtie de calc format A4 şi să le “branduiască” în stil personal, desenându-le (de preferat cu cu creioane cerate), lipind abţibilduri cu tematici adecvate sau personaje din hartie şi orice alte accesorii care nu le îngreunează şi nu le afecteaza stabilitatea şi flotabilitatea. Şi asta pentru că multe dintre bărcuţe vor fi lansate la apă din portul Maritimo”, în cadrul unei ceremonii festive, care va avea loc după premierea celor mai frumoase şi originale ambarcaţiuni din hârtie. Fiecare copil poate participa la competiţie cu o singură bărcuţă, care trebuie să îndeplinească o serie de condiţiile impuse de regulament pentru a evita descalificarea concurentului.

Bărcuţele se pot depune pentru înscrierea în concurs, la Info Desk Maritimo, pe 29 mai 2015, între orele 15:00 – 20:00 şi pe 30 mai, între orele 9:00 – 11:00, spune un comunicat de Presă

Regulamentul cât și alte detalii, pot fi găsite pe pagina civicumvoluntaris.ro

1 thought on “Bărcuța Colorată – Un nou eveniment pentru copii și părinți la Maritimo

  1. Pingback: Barcuta Colorata – Ziua Internationala a Copilului Civicum Voluntaris

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.