Alexandra Ușurelu își aduce vocea caldă la Constanța

Alexandra Usurelu Constanta 2016 Având ca puncte forte o voce caldă ce te trimite pe alte culmi și o pereche de ochi căprui visători, Alexandra Ușurelu a pus degetul pe hartă pe al nostru oraș de la malul mării, pentru a-l include în turneul #PUR.

Nu știu de ce n-am auzit decât până de curând de această artistă simpatică. Am ascultat doar două melodii de la aceasta și i-am privit figura cumva predestinată stilului artistic și am zis că trebuie să împărtășesc cu voi știrea despre acest eveniment. De fapt, aceste două evenimente. Prezența ei are două episoade.

Aceasta va veni la Constanța începând cu data de 17 Februarie 2016. Este vorba de apariția în cadrul evenimentului „Povestești și Călătorești la Cărturești”, o sesiune deschisă publicului și Presei, unde vom avea parte nu doar de răspunsuri la diverse întrebări, dar și de un aperitiv al turneului, descris în acest caz de cele 30 de minute de concert acustic în formulă de voce și pian. Concertul este susținut de către Alexandra împreună cu producătorul și compozitorul Bobby Stoica. Evenimentul începe cu ora 19:00, în locația Cărturești (din Maritimo Shopping Center).

După această apariție, urmează concertul principal al Alexandrei Ușurelu cu Muse Quartet. Se va desfășura în Club Phoenix din Tomis Nord, în data de 19 Februarie, începând cu ora 21:30. Biletul este unul la un preț mai mult decât decent pentru un sunet cu adevărat pur, ce îți dă acel sentiment de „altceva”. Îl puteți cumpăra online de pe iabilet.ro sau direct din celebrul club sus menționat.

O să închei acest articol cu un video, dar și cu un citat al Adinei Rosetti, jurnalist:

“O artistă aparte în peisajul muzical românesc, Alexandra Uşurelu te poartă cu melodiile ei până la capătul lumii. Nu crede în trenduri şi reţete, nu caută succesul facil, ci îşi cultivă cu bucurie sensibilitatea şi imprimă dragostea pentru muzică în tot ceea ce face”

Despre autor /

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.